Teleste
HDX002

HDO termékcsalád alapkerete  

Részletes leírás
  • 19" kivitel, 2RU magas
  • Integrált táp- és menedzsment portok
  • 12 slot a modulok számára
  • Hálózati biztonsági mentés egy keretben vagy a keretek között
  • Keret cím kiválasztása a hátsó panelen (forgó kapcsoló)
  • A HDO menedzsment portokon keresztül több keret is csatlakoztatható
  • Vevő biztonsági mentési funkciója (1-2, 3-4,…)


Széles modul választék

A rendszerbe illeszthető modulok választéka igen széles, többek között lehetőség van Analóg vagy Digitális előreirányú / visszirányú adó / vevő modulok behelyezésére, akár CWDM/DWDM technológiával, de elérhetők passzív optikai modulok (splitterek, add/drop filterek, szűrők stb.), sőt RF erősítő modul is a kínálat része.

Megbízhatóság

A HDX platform az évek során bizonyította kiemelkedő megbízhatóságát, a meghibásodási arány messze az iparági átlag alatt van. Ennek köszönhetően jelen pillanatban is több mint 150 000 HDX modul üzemel szerte a világban és biztosítja az optikai összeköttetést.

Fejlett energiagazdálkodás

A HDX rendszer egyik alappillére a megbízhatóság, ez természetesen a tápellátásban is meglátszik. Minden HDX alapkeret akár több tápegységet képes fogadni, amelyek redundanciában működnek. Több HDX keret esetén pedig lehetőség van ezek felfűzésére, egy tápkört kialakítva, így, ha valamelyik tápegység meghibásodna a körben, a többi képes átvenni a helyét és ellátni a feladatát. N+1 és 1+1 redundancia opció is rendelkezésre áll.

SW Felügyelet

A meghibásodások és egyéb anomáliák esetén, legyen az kisebb jelzés, vagy komolyabb riasztás, a rendszer a Teleste Commander alkalmazásban ad visszajelzést, és szintén ezen a felületen lehetséges az egyes modulok beállítása, programozása.

Folyamatos fejlesztés

A HDX platform egy nagy múltú termék család a Teleste portfólióban, de az eddigi fejlesztések bizonyították, hogy még koránt sem öreg, és képes alkalmazkodni az új elvérésokhoz, ahogy korábban is úgy a jövőben is várhatók újabb modulok, és újabb technológiák implementálása, így a platform folyamatosan fejlődik és naprakész marad.

Dokumentumok
Adatlap letöltés
Teleste - Termékcsoportok