Teleste

A Teleste integrált termék- és szolgáltatási portfóliót kínál, amely lehetővé teszi egy megfelelőbben hálózatiasított társadalom kiépítését és működtetését. Megoldásaink elhozzák otthonaikba a televízió és a széles sávú szolgáltatásokat, biztonságot nyújtanak a nyilvános helyeken, és segítik a tömegközlekedés használatát.

Intelligens, biztonságos és zökkenőmentes jövőt építünk
Szilárd iparági tapasztalattal, a folyamatos tanulás ösztönzésével pedig olyan infrastruktúrát tervezünk, amely jobb hellyé teszi a világot. A bennfentességünk segít minket abban, hogy olyan innovatív megoldásokat építsünk ki, amelyek elvezetik ügyfeleinket egy intelligensebb jövőbe.

A kihívások motiválnak a technológia pedig inspirál bennünket. Termékeink és szolgáltatásaink megkönnyítik a mindennapi életet és biztonságot nyújtanak az egyes emberek és társadalmak számára a világ minden táján.

Elkötelezettek vagyunk ügyfeleink sikerességé nek biztosítása iránt. Szakembereink innovatív megoldásokat kínálnak ügyfeleink dinamikus jövőjé nek biztosítására.  Amikor minden megfelelően működik tudjuk, hogy sikerrel  jártunk. 


Teleste - Termékcsoportok