Bridge Technologies
VB 440

Monitoring, elemzés és távoli hozzáférés a gyártási, közreműködő és kijátszó létesítmények számára

Részletes leírás

Nagy teljesítményű IP probe. A VB440 IP probe áttörést jelent a nagy sebességű broadcast médiaforgalom megfigyelésében és elemzésében az ST2110 és az ST2022-6 szabványban meghatározott követelmények alapján. A VB 440 IP probe-ot a központi műsorszóró hálózatokhoz, a production stúdiókhoz, a vezérlőközpontokhoz és a külső műsorszóró járművekhez és helyszínekhez tervezték. A termék továbbá lehetővé teszi a produkciós csapatok számára, hogy folyamatosan nyomon kövessék az IP-hálózaton a média átvitel összes rétegét, és megkönnyítsék a potenciális problémák gyors kijavítását, segítve a szolgáltatásminőség maximalizálását (QoS).


A VB440 egyetlen műszerben található átfogó gyártási eszközkészlet, amelyet úgy terveztek, hogy a műszaki és kreatív szakemberek számára a helyhez kötött, távoli és elosztott feladatok elvégzéséhez szükséges betekintést nyújtson.

A megfelelő eszközt a megfelelő időben biztosítva a VB440 magában foglalja a csomagelemzést, a tartalom vizualizálását, a hatóköröket, a hang- és mélymérnöki szolgáltatásokat. A VB440 a felügyeleti és elemzési adatok segítségével olyan vizuális információkat hoz létre, amelyek a pillanatnyi döntéshozatalhoz vezetnek: az IP-produkciós funkciók egész sorát sűríti egyetlen készülékbe, amely a világ bármely pontján, bármely HTML5 böngészőből elérhető.


A VB440 az intuitív InstrumentView segítségével azonnali betekintést nyújt a teljes gyártási környezetbe, elemzést nyújt SD, HD, HD HDR, UHD, 4K és 4K HDR, tömörített és tömörítetlen (beleértve a JPEG XS-t is), valamint teljes ST 2022-7 redundanciafelügyeletet. Ezeket a felügyeleti mérőszámokat használható információvá alakítva a VB440 segít a gyártási döntések megalapozásában a mélymérnöki elemek, a csomagelemzés, a tartalom vizualizációja, valamint a színmérési és hangeszközök széles skálája révén.

A böngészőalapú analitikai hozzáférést biztosít 8 egyidejű felhasználó számára a világ bármely pontján, és a VB440 támogatja a 10, 25, 40, 50 és akár 100 Gigabit interfész sebességet dual interfészeken, így a legnagyobb médiahálózatokban is alkalmazható.

A hálózati, csomagáramlási, video-, audio- és segédprogramokhoz való egyszerű, fül alapú hozzáféréssel pedig az alkotók és a mérnökök valós időben, szinte késleltetés nélkül férhetnek hozzá a gyártási mérőszámokhoz.

A VB440-et egy központi készülék koncepciója köré tervezték, amely az IPswitched infrastruktúrával együtt helyezkedik el, hogy hozzáférjen a hálózati rendszeren közlekedő összes jelhez. A VB440 akár kettős 100 Gigabit Ethernet-kapcsolattal közvetlenül csatlakoztatható a gerinchálózati/leaf switched hálózathoz, és így a rendszer bármely felhasználója számára az egyes jelek folyamatos és pillanatnyi megfigyelése és elemzése egyaránt megvalósítható.

Mivel a felhasználói hozzáférés a szabványos HTTPS- és webböngészőkön keresztül valósul meg (sőt, ahol a hálózati kapacitás megfelelő, akár a nyilvános interneten keresztül is), a felhasználói hely elkülönül a központi infrastruktúra helyétől; ez példátlan rugalmasságot biztosít, és így olyan előnyt jelent, amelyet nem lehet alábecsülni a távoli és elosztott termelés területén. Egy egész rack munkáját végzi el, miközben csak egy rack unit helyet foglal el, és mindezt minimális energiafogyasztás mellett.

Monitoring Live Production Streams over IP Networks.pdf

Tovbbi részletesebb információ a VB440 gyártói weboldalán, vagy cégünk valamely elérhetőségén telefonon, e-mailben.

Dokumentumok
Adatlap letöltés
Bridge Technologies - Termékcsoportok