Kontron (s&t Iskratel)
InnBox E92

Otthoni Wi-Fi router, 802.11ax, 4+1 Gigabit ethernet, integrált EasyMesh vezérlővel

Részletes leírás

Az Innbox E92 otthoni gateway gigabites csatlakozást biztosít Ethernet uplink-en keresztül különböző konfigurációkban, az egydobozos ETTH-tól a kétdobozos FTTH-ig. Ez a csúcskategóriás eszköz a gigabites csatlakoztathatóságban rejlő valódi lehetőségeket szabadítja fel azáltal, hogy több gigabites vezeték nélküli kapcsolatot biztosít még a legnagyobb otthonokban is. Ez a korszerű otthoni gateway kompromisszumok nélküli felhasználói élményt garantál a fejlett triple-play szolgáltatásokkal és többszörös, ultra-nagy felbontású TV streamekkel, amelyeket vezetékes vagy vezeték nélküli otthoni hálózaton keresztül nyújtanak.

Az Innbox E92 támogatja az olyan szolgáltatásokat, mint az internet és a videó - beleértve több UHD TV streamet is - zökkenőmentes átvitelét három gigabites Ethernet porton vagy a 2,4 GHz-en és 5 GHz-en egyidejűleg működő Wi-Fi 6 802.11ax hozzáférési ponton keresztül.  Az Innbox E92 továbbá EasyMesh™-kompatibilis vezérlőként működik egy gigabites mesh Wi-Fi hálózathoz, amely véget vet a holt zónák okozta fejfájásnak. Az EasyMesh™ satelit hozzáférési pontokkal kiegészítve a vezeték nélküli háló zökkenőmentes barangolást és zökkenőmentes átadást biztosít a szolgáltatás megszakítása nélkül, a legmagasabb szintű felhasználói élményt soha nem veszélyeztetve.  A csatlakoztathatóságot kiegészítve az Innbox E92 SIP-kompatibilis VoIP-szolgáltatásokat kínál FXS portokon keresztül. Egy USB host port áll rendelkezésre értéknövelt funkciókhoz, például nyomtatószerverhez, fájlkiszolgálóhoz vagy LTE modemhez a tartalék uplink-kapcsolathoz.  Az eszközök beágyazott tűzfala, a NAT és az IP-megosztás biztonságos internet-hozzáférést biztosít minden csatlakoztatott felhasználó számára.

LEGFONTOSABB JELLEMZŐK ÉS ELŐNYÖK  

  • Teljes gigabites otthoni gateway nagysebességű routing funkciókkal a fejlett szolgáltatások és több UHD TV IP-stream számára  
  • Több LAN-interfész: Gigabit Ethernet, Wi-Fi 6, Wi-Fi 5, egyidejűleg 2,4 GHz/5 GHz, USB 2.0, FXS POTS  
  • EasyMesh™-kompatibilis mesh Wi-Fi vezérlő  
  • Zökkenőmentes multi-streaming és játék MU-MIMO-val  
  • Belső vagy külső antennák
Dokumentumok
Adatlap letöltése
Kontron (s&t Iskratel) - Termékcsoportok