DEV
DEV 7232 & DEV 7332 - Advanced RF over Fiber L-Band Link

X

Részletes leírás

Az RF  over fiber megoldás  az analóg RF jeleket  alakítja át  optikai  switch-eknek , amelyeket ezután optikai szálakon továbbítanak, és különböző frekvenciasávokon átalakítják az RF-re. 
Az Advanced RF over Fiber L-Band Link változó Rx erősítést és nagyon magas linearitást biztosít magas bemeneti jelkezeléssel. A nagy antennákon és az RF jelek továbbításánál a közvetlen jelátalakításhoz igazodik. RF segítségével  a z adó és a fogadó modul érzékelése folyamatos RF jelállapot figyelését biztosítja az átviteli lánc mindkét végén. Az LNB tápellátás, beleértve az áramfelügyeletet, integrálva van az adó modulba. A rendszerállapot i  LED-ek gyors áttekintéséhez a modulok közvetlen vizuális ellenőrzést tesznek lehetővé, és az RF monitor portja egyszerű és folyamatos jelellenőrzést tesz lehetővé. A beépített nyomógombok elérhetőek a helyi nyereségvezérlés és az LNB tápellátás számára. Különböző elektromos és optikai csatlakozókat és két átviteli hullámhosszúságot kínálnak minden ügyfél igényének kielégítésére. A  hot-swappable  modulok illeszkednek az RF és a Fiber Optribution sorozat minden belső és külső házába. 

A leggyakrabban használt rádiófrekvenciás szálrendszer-konfigurációkat a DEV rádiófrekvenciás áramköri lapjai ismertetik. További vázszerkezetek állnak rendelkezésre. 
 

 • A Coax kábelezéssel összehasonlítva az RF optikai átvitel növeli a jelminőséget 
   
 • Nincs  frekvenciafüggő veszteség,  ami ezáltal  megszünteti a slope kompenzáció szükségességét 
   
 • Integrált LNB tápellátással nincs szükség további felszerelésre 
   
 • A változó nyereség lehetővé teszi a kimeneti szint kiegyenlítését a különböző jelutakon 
   
 • Speciális helyi működés integrált felügyeleti portokkal, nyomógombokkal és LED-ekkel 
   
 • Ideális a Downlink létesítményekhez nagyobb antennákkal 
   
 • Olyan jelátvitelre tervezték, amely a z uplink  állomásokban nem romlik 
   
 • A vevőegység kompatibilis az optikai LNB-vel, a Dual Fiber Output Ku-band PLL LNB-vel, a mit  Swedish Microwave  gyárt 
Dokumentumok
Adatlap letöltés
DEV - Termékcsoportok