Commscope - Arris (Ruckus)
XP6168S

1RU 19” rackbe szerelhető hardened XGSPON/GPON OLT shelf, 16x XGSPON/GPON OLT porttal

Részletes leírás

A CommScope FLX™XP6168S Shelf OLT egy szabványos 1RU 19"-os rackbe szerelhető, több protokollt használó OLT, amely lehetővé teszi a virtuális vezérlésen alapuló PON telepítési stratégiákat. A shelf OLT alkalmas központi irodai vagy hőmérséklet-szabályozott POP (Point of Presence) helyszínekre történő telepítésre, és 1G vagy 10G sebességű PON-kapcsolaton keresztül lehetővé teszi az előfizetői hozzáférést. A Shelf OLT lehetővé teszi az üzemeltetők számára, hogy költséghatékony módon, többféle hálózat oldali csatlakozási lehetőséggel tudják bekapcsolni az előfizetőket.

A Shelf OLT-t kifejezetten a kábelszolgáltatók számára tervezték, különös tekintettel a fejlődő hálózati igényekre, mivel az üzemeltetők az elosztott hozzáférési architektúra modellek felé fordulnak, ahol a telepítési rugalmasság kulcsfontosságú. A Shelf OLT teljes IPv4/IPv6 forgalomirányítási és PON MAC/PHY képességekkel rendelkezik kompakt formában, lehetővé téve a hálózatüzemeltetők számára, hogy jelentősen növeljék a meglévő telepített üvegszálas bázisuk megtérülését azáltal, hogy nagy sávszélességű 10G PON alapú szolgáltatásokat adnak hozzá a meglévő telepítésekhez, vagy költséghatékonyan biztosítanak további előfizetői lefedettséget.

A Shelf OLT tizenhat 10G PON porttal van felszerelve, amelyek mindegyike támogatja a szabványos GPON-t 2,5/1,25 Gbps és az XGS-PON-t 10/10 Gbps sebességgel. A jövőbeli szoftverkiadások támogatni fogják az összes EPON üzemmódot, beleértve a szimmetrikus 10/10 Gbps-os és a szimmetrikus 1/1 Gbps-os üzemmódokat is.

A hálózati uplink oldalon a modul hat (6) szabványos 25GE interfészt biztosít a felhasználó bázis növekedése alapján történő fokozatos sávszélesség-növeléshez. Két 100GE is rendelkezésre áll, amely segítségével a daisy changing is támogatott, és alternatív hálózati oldali kapcsolatként is használható legyen, ha az előfizetői oldali interfészek teljes sávszélessége teljesen ki van osztva.

Az XP6168S főbb jellemzői:

  • Az új CommScope FLX Shelf OLT az FTTX kereskedelmi és lakossági szolgáltatások nagy hatótávolságát biztosítja, jóval a szokásos 20 km-es PON telepítési hatótávolságon túl, nagy távolsági felhordó optikát használva a távoli létesítményekben, csomópontokban, szekrényekben és az ügyfelek telephelyein történő telepítéshez elosztott architektúrákban
  • A szabványos 100 Gigabit Ethernet (GE) és 25 Gigabit Ethernet (GE) optikai interfészek támogatják a Converged Interconnect Network (CIN) hálózathoz való upstream csatlakozást, valamint az architektúra rugalmassága lehetővé teszi több OLT shelf stackelését vagy gyűrűbe fűzését.
  • A 16 előfizetői hozzáférési port több PON-technológiát támogat: G.984GPON (2,5G/1,25G), ITU-T G.9807.1 XGSPON (10G/10G, 10G/2,5G), IEEE 802.3ah EPON (1G/1G, 2G/1G) és IEEE 802.3av10G EPON (10G/10G).
  • A Shelf OLT többféle kezelési rendszeropciót támogat, és szabványosított interfészeket használ a vezérlési síkhoz és az ellátási műveletekhez, beleértve a CommScope szerver alapú OLT Manager (vOLT) alkalmazást és az SDN stílusú PON Domain Controller-t, valamint a harmadik fél SDN-vezérlőkhöz és telemetria-gyűjtőkhöz való közvetlen kapcsolódást
  • A hardened 1RU Shelf OLT-t a Commscope szekrényrendszerekbe történő beépítésre tervezték, és hot-swap tápegységekkel, ventilátor-tálcákkal rendelkezik.

FLX Virtuális OLT (vOLT) :

A CommScope FLX™ vOLT egy virtuális OLT alkalmazás, amely támogatja a szoftveresen definiált hálózati architektúrát (SDN), amely elválasztja a kezelési síkot az OLT fizikai hálózati funkciójában (PNF) található vezérlő- és adatsíktól. A vezérlési sík központosításával a vOLT megkönnyíti a hálózati menedzsmentet és a programozhatóságot, hogy javítsa a több szétválasztott hálózati eszköz, például a Shelf OLT üzemeltetésének skálázhatóságát, ezáltal egyszerűsítve és csökkentve az üzemeltetői háttérrendszerekhez való kapcsolódási pontok számát.

A vOLT legfontosabb jellemzői a következők:

  • Több R-OLT kezelésének és biztosításának zökkenőmentes integrációja, ami a meglévő operatív folyamatok és eljárások felhasználásával teljes mértékben menedzselt szolgáltatás telepítését eredményezi.
  • Több R-OLT teljes életciklus-menedzsmentje a kezdeti telepítéstől a szolgáltatások alkalmazásán és az előfizetők biztosításán keresztül, valamint a felügyeleti és hálózatüzemeltetést támogató rendszerekbe való integráció.
  • GPON és XGS-PON alapú PON-szolgáltatások esetében integráció az northbound provisioning és managmement rendszerekbe.
    • Teljesen szabványos interfészek a northbound SDN és a telemetria gyűjtő alkalmazásokhoz.
Dokumentumok
Adatlap letöltése
Commscope - Arris (Ruckus) - Termékcsoportok