Commscope - Arris (Ruckus)
XP4202M

NODE-ba kihelyezhető XGSPON/GPON Combo Remote OLT, 2x XGSPON/GPON OLT porttal, max 512 előfizető/R-OLT

Részletes leírás

CommScope FLX XP4202M R-OLT modul

Az XP4202 XGS-PON R-OLT (Remote Optical Line Terminal) modult a CommScope HFC node-okhoz és VHUB-okhoz kifejezetten a kábeles MSO-k számára tervezték, hogy jelentősen növeljék meglévő hálózati infrastruktúrájuk megtérülését azáltal, hogy nagy sávszélességű XGS-PON alapú szolgáltatásokkal egészítik ki a meglévő DOCSIS® HFC hálózatukat. Az R-OLT csökkenti a PON telepítésének költségeit, helyet és energiát takarít meg a meglévő szálak és kötésszerelvények használatával, továbbá lehetővé teszi a PON-alapú szolgáltatásokat az utolsó kilómétereken.

Az R-OLT egy kompakt modulba foglalja a teljes forgalomirányítási és PON MAC/PHY képességeket, és szabványos nagy távolságú 10GE uplinkeket használ, beleértve a CWDM és DWDM opciókat is, hogy csatlakozzon az S-Leaf switch/routerhez a konvergált összekötő hálózatban (CIN), így az üzemeltetők kiterjeszthetik az FTTX telepítését, hogy az ügyfeleket jóval a központi chassis alapú PON jellemzően 20 km-es hatótávolságán túl is ki tudják szolgálni, miközben hatékonyan használják ki a backhaul szálerőforrásaikat. Az előfizetői hozzáféréshez az R-OLT két XGS-PON portot tartalmaz, amelyek mindegyike egyidejűleg támogatja a szimmetrikus 10G/10G XGS-PON, a 2,4/1,2 GPON vagy a kombinált üzemmódot (egyidejű GPON és XGS-PON). Mindegyik XGS-PON port teljes mértékben együttműködik a GPON és XGS-PON ONU-kkal az OMCI-n keresztül, és 128 ONU-t támogat, ami összesen 256 előfizetői ONU-t jelent R-OLT modulonként.


CommScope FLX virtuális OLT (vOLT)

A CommScope FLX™ vOLT egy virtuális OLT alkalmazás, amely támogatja a szoftveresen definiált hálózati architektúrát (SDN), amely elválasztja a kezelési síkot az R-OLT fizikai hálózati funkciójában (PNF) található vezérlő- és adatsíktól. A vezérlési sík központosításával a vOLT megkönnyíti a hálózatirányítást és a programozhatóságot, hogy javítsa a nagymértékben skálázott, elosztott hálózat üzemeltetésének skálázhatóságát az R-OLT-hez hasonló PON DAA eszközökkel, ezáltal egyszerűsítve és csökkentve az üzemeltetői back-office rendszerhez kapcsolódó interfészpontok számát. A vOLT legfontosabb jellemzői a következők:

  • Több R-OLT kezelésének és biztosításának zökkenőmentes integrációja, ami a meglévő operatív folyamatok és eljárások felhasználásával teljes mértékben menedzselt szolgáltatás telepítését eredményezi.
  • Több R-OLT teljes életciklus-menedzsmentje a kezdeti telepítéstől a szolgáltatások alkalmazásán és az előfizetők biztosításán keresztül, valamint a felügyeleti és hálózatüzemeltetést támogató rendszerekbe való integráció.
  • GPON és XGS-PON alapú PON-szolgáltatások esetében integráció az northbound provisioning és managmement rendszerekbe.
    • Teljes szabványos interfészek a northbound SDN és a telemetria gyűjtő alkalmazásokhoz.
Dokumentumok
Adatlap letöltése
Commscope - Arris (Ruckus) - Termékcsoportok