Commscope - Arris (Ruckus)
E6000 CER CCAP

Converged Edge Router - rugalmas, bővíthető CCAP™ integrált, DAA, hybrid és 10G EPON rendszerekhez

Részletes leírás

A korszerű DOCSIS kiszolgáló rendszerek újgenerációs fejállomás megnevezése, az iparági szabványokban (CableLabs) körülírt Konvergens Kábel Hozzáférési Platform, angol nyelvű megnevezésének mozaik szava a CCAP™.

Az ARRIS kínálatában a rendkívül sikeres C3 és C4 DOCSIS 2.0 és DOCSIS 3.0 szabványú CMTS berendezések utódjaként az E6000® CER CCAP fejállomás rendszer érhető el. Az E6000® világpiac vezető a CCAP™ termékek között, melynek használata rendkívüli előrelépést biztosít a kábelszolgáltatók részére a csatornák (Video-QAM, SC-QAM és OFDM) sűrűségében, az elérhető szolgáltatásokban, illetve energia és költséghatékonyságban.

Az ARRIS mérnökei a kimagasló rendelkezésre állás, illetve a konvergens alkalmazások eléréséhez az iparági szabványokon túlmutató redundáns és integrált architektúrát terveztek.

A rendszer felépítése lehetővé teszi az összes MSO szolgáltatóknál alkalmazott szolgáltatás (video, nagysebességű adat és hang) egyetlen fizikai csatlakozóra kihelyezését, így biztosítva a költséghatékonyságot, magasabb működési biztonság mellett. A platform alkalmazásával elérhetők a legújabb hozzáférési technológiák, melyek használata biztosítja a versenyben elvárt sávszélesség szolgáltatások széles skáláját.


JELLEMZŐK

Az E6000 CER alkalmazása elérhetővé teszi a kábelszolgáltatók piac diktálta igényeinek teljes körű kiszolgálását.

  • A sávszélesség iránti igények exponenciális növekedésének kiszolgálása a lakossági és iparági szektorban.
  • Az MPEG DVB video szolgáltatások átvezetése az öregedő EdgeQAM rendszerekről
  • IP alapú video szolgáltatásokhoz alkalmas adatsebesség és kompatibilitás

Az E6000 CER mindezen igények kiszolgálására alkalmas, modulonkénti kiépítéssel és szoftver licenszekkel történő szolgáltatás kiterjesztéssel. Mindezen előnyök mellett az E6000 CER több hálózati architektúrát is támogat:

  • Integrált CCAP (I-CCAP) a hagyományos HFC és DeepFiber hálózatokhoz
  • CAA és DAA hálózati architektúra CCAP központ (CCAP Core) alkalmazással R-PHY Shelf és R-PHY Node kiterjesztéssel
  • Hibrid üzem a fenti rendszerek egy kereten belüli támogatásával
  • 10G EPON OLT támogatás a száloptikai XPON hálózathoz

Az ARRIS E6000 CER berendezés által elérhető szolgáltatások lépésenként bővíthetők a DOCSIS® 3.0 Single Carrier QAM (SC-QAM), DOCSIS 3.1 OFDM és video licencek alkalmazásával.

Az E6000 CER a kibővített funkciókat, mint a CCAP-CORE R-PHY és 10G EPON OLT alkalmazás, kizárólag a második generációs vonali és vezérlő kártya eszközökkel támogatja, ugyanakkor a DOCSIS 3.1 és video QAM funkciók részben, vagy egészében támogatottak az első generációs eszközökkel is.

Dokumentumok
Adatlap letöltése
Commscope - Arris (Ruckus) - Termékcsoportok