Központosított I-CCAP rendszerek

június 21.
DOCSIS megoldások
Központosított I-CCAP rendszerek

Hagyományos központosított szolgáltatási modellt megvalósító (Euro)DOCSIS 3.0 és 3.1 rendszerek

Az ARRIS E6000 CER CCAP fejállomás ideális fejállomás eszköze a központosított hálózati felépítésnek. Alkalmazása lehetővé teszi az összes MSO szolgáltatóknál alkalmazott szolgáltatás (video, nagysebességű adat és hang) egyetlen fizikai csatlakozóra kihelyezését, így biztosítva a költséghatékonyságot, magasabb működési biztonság mellett. A platform alkalmazásával elérhetők a legújabb hozzáférési technológiák, melyek használata biztosítja a versenyben elvárt sávszélesség szolgáltatások széles skáláját. A platformban alkalmazott DCAM és UCAM kártyák kimagasló 16/24 portsűrűsége biztosítja a HFC hálózatokhoz kapcsolt rendszer költség és helyigény hatékonyságát.

JELLEMZŐK

Az E6000 CER alkalmazása elérhetővé teszi a kábelszolgáltatók piac diktálta igényeinek teljes körű kiszolgálását.

  • A sávszélesség iránti igények exponenciális növekedésének kiszolgálása a lakossági és iparági szektorban.
  • Az MPEG DVB video szolgáltatások átvezetése az öregedő EdgeQAM rendszerekről
  • IP alapú video szolgáltatásokhoz alkalmas adatsebesség és kompatibilitás

Az E6000 CER mindezen igények kiszolgálására alkalmas, modulonkénti kiépítéssel és szoftver licenszekkel történő szolgáltatás kiterjesztéssel.
Az E6000 CER CCAP fejállomás iparág vezető kapacitás sűrűséggel rendelkezik, így akár 96/96 SG (szerviz csoport) szimmetrikus kiszolgálását is lehetővé teszi Terabit szintű adatkapacitással.
Az ARRIS hagyományokkal tervezett E6000 CER fejállomás emellett lehetőséget biztosít a letöltés és feltöltés portszám arány, illetve SG kapcsolódások rugalmas összeállítására, így lekövethetők az előfizetői igények.
Az E6000 CER automatikus leállás mentes redundanciával biztosítja a kimagasló 9.9999 rendelkezésre állási mutatót.

Az ARRIS E6000 CER berendezés által elérhető szolgáltatások lépésenként bővíthetők a DOCSIS® 3.0 Single Carrier QAM (SC-QAM), DOCSIS 3.1 OFDM és video licencek alkalmazásával.

Az E6000 CER a kibővített funkciókat, mint a CCAP-CORE R-PHY és 10G EPON OLT alkalmazás, kizárólag a második generációs vonali és vezérlő kártya eszközökkel támogatja, ugyanakkor a DOCSIS 3.1 és video QAM funkciók részben, vagy egészében támogatottak az első generációs eszközökkel is.