A Texasi NT Fiber szolgáltató a Kontron - Iskratel berendezéseit választotta

január 11.
Aktualitások
A Texasi NT Fiber szolgáltató a Kontron - Iskratel berendezéseit választotta

NT Fiber - Az első texasi internetszolgáltató, amely a Kontron Iskratel Broadband eszközeit telepíti, kiváló internetsebességet és szolgáltatásminőséget biztosítva

San Diego, Kalifornia - 2023. december 21. A Kontron bejelentette partnerségét az NT Fiberrel, egy internetszolgáltatóval, amely ultra-nagy sebességű üvegszálas internet-, TV- és hangszolgáltatást nyújt a texasi vállalkozásoknak. Az NT Fiber az első internetszolgáltató Texasban, amely a Kontron Broadband eszközeit telepíti, és Multi-Gigabit Fiber szolgáltatásokat kínál a vállalkozásoknak és a háztartásoknak.

Az NT Fiber elkötelezett a szimmetrikus feltöltés és letöltés biztosítása mellett. A Kontron Iskratel Broadband PON, GPON és XGSPON termékeinek közelmúltbeli telepítésével az NT Fiber 4096 előfizetőt tud támogatni minőségi alapú, nagy sebességű internetszolgáltatással. A Kontron ONT/ONU HGW kombinálva Észak-Texas-ban nagy sebességű tartalom- és WIFI-kapcsolatot biztosít.

Bedri Wilderom, az NT Fiber elnöke elégedett a Kontron megoldásának eredményeivel. "A Kontron Broadband lehetővé teszi az NT Fiber számára, hogy a legmagasabb sebességet és szolgáltatásminőséget nyújtsa DFW-ben, fenntartva az ügyfeleinknek tett ígéreteink betartása iránti elkötelezettségünket. Kiváló ügyféltámogatást kaptunk a Kontrontól, és tervezzük, hogy a jövőben az ő szélessávú megoldásukkal bővülünk."

A Kontron Iskratel termékei skálázhatóak, rugalmasak és jövőorientáltak, támogatják az üvegszálas, Ethernet és 25G/50G PON platformokat, és a meglévő platformokkal együtt telepíthetők.

A Kontron az év elején kezdte el kínálni végponttól végpontig tartó Fiber-to-the-Home (FTTH) megoldását az internetszolgáltatóknak. "A Kontron örömmel nyújt OLT és ONT üvegszál-alapú megoldásokat, amelyek lehetővé teszik a North Texas Fiber számára, hogy nagy sebességű, nagy sávszélességű internetszolgáltatást nyújtson ügyfeleinek Észak-Texas nagy részén" - mondta Ted Christiansen, a Kontron America vezérigazgatója. "Izgatottan várjuk, hogy az amerikai piacra is bevezethessük PON/XGSPON optikai megoldásainkat, amelyeket Európa-szerte széles körben telepítettek, több millió előfizetőt kiszolgáló létesítményekkel. Alig várjuk, hogy a North Texas Fiberrel együtt fejlődhessünk, miközben tovább terjeszkednek és kivételes minőségű internetszolgáltatást nyújtanak"."

Forrás: https://www.kontron.com/en/news/nt-fiber---first-texas-internet-service-provider-to-install-kontron-iskratel-broadband-delivering-superior-internet-speeds-and-quality-of-service-in-the-dallas-ft.-worth-metroplex/n183079