Teljes Bridge Technologies - Zabbix integráció

június 14.
Aktualitások
Teljes Bridge Technologies - Zabbix integráció

Tovább bővíti a valós idejű átvitel felügyeletét

A Bridge Technologies - a műsorszórási és távközlési felügyeleti technológiák vezető szállítója - bejelentette, hogy sikeresen befejezte az integrációt a Zabbix-szel, egy robusztus, skálázható és rugalmas IT felügyeleti megoldással, amelyet a felhasználók számára ingyenesen kínálnak. Az integráció lehetővé teszi a Zabbix felhasználói számára, hogy hozzáférjenek a Bridge Technologies felügyeleti probe-ok által biztosított adatok páratlan mélységéhez és szélességéhez, miközben megmarad a Zabbix platform ismertsége.

 A Zabbix egy nyílt forráskódú, vállalati szintű felügyeleti megoldás, amely áttekintést nyújt az IT-infrastruktúra stackjeiről: a szerverektől, virtuális gépektől és hálózati eszközöktől kezdve az alkalmazásokig, konténerekig és felhőinfrastruktúrákig. A Bridge Technologies-szal való integráció lehetővé teszi a Zabbix-felhasználók számára, hogy a teljes IT-infrastruktúra kontextusában további mérőszámokhoz férjenek hozzá a médiaszolgáltatások teljesítményéről és minőségéről, és fontos ügyféloldali elemzéseket kapjanak, amelyek összefüggésbe hozhatók a Zabbix saját stackmonitoringja által generált adatokkal. Ezek együttesen mélyebb, átfogóbb elemzést tesznek lehetővé, amely megkönnyíti a jobb hibadiagnosztikát, valamint olyan múltbeli és trendelemzést biztosít, amely segíthet a minták azonosításában és a médiaszolgáltatások teljesítményének optimalizálásában a tágabb IT-infrastruktúrán belül.

 Az integráció azt is biztosítja, hogy a meglévő Zabbix-felhasználók a Zabbix platform ismertségén keresztül hozzáférjenek ezekhez az értékes kiegészítő adatokhoz, így az érdekeltek egységes képet kapnak a rendszer teljesítményéről, és biztosítva a hatékonyság és a működési koherencia fenntartását.

 Természetesen azon felhasználók számára, akik a Bridge intuitív és könnyen használható felhasználói felületéhez kívánnak hozzáférni, amely tartalmazza a szabadalmaztatott MediaWindow™ megjelenítést - az MPEG over IP forgalom teljesítményének intuitív, rendkívül vizuális megjelenítését egyetlen, összetett grafikonon -, ez továbbra is lehetséges. Az iparág hagyományos modelljével szemben, amely szigorúan őrzi az API-hozzáférést, a Bridge kibővítette probe-jainak EII-jét, hogy ingyenes és korlátlan hozzáférést biztosítson az API-fejlesztők számára, lehetővé téve az adatok megosztását annyi API-val, ahányat csak kíván, a Bridge szabványos felhasználói felületével párhuzamosan. A Bridge szabadon terjesztett alapját használó releváns illesztőprogramok kifejlesztésével a Zabbix kihasználta ezt a lehetőséget, hogy jelentősen növelje az IT-alapú felügyelet területén kínált értékajánlatát.

 A Bridge Technologies elnöke, Simen Frostad a közelmúltbeli integrációról szólva elmondta: „Nagyra értékeljük a Zabbix által az informatika területén végzett munkát, amely egy olyan figyelemre méltóan hatékony eszközt kínál, amely valós időben követi az informatikai infrastruktúra-elemek teljesítményét és rendelkezésre állását. Úgy véljük, hogy az integráció révén a vállalkozások minden eddiginél jobban képesek lesznek proaktívan azonosítani és megoldani a problémákat, mielőtt azok kihatással lennének a működésre, biztosítva rendszereik optimális teljesítményét és megbízhatóságát”.

 Folytatta: „Az integráció rendkívül értékes a valós idejű adatátvitel szempontjából, miközben a kapcsolókból és útválasztókból származó adatok korrelálhatók a tartalomérzékelő Bridge szondákból származó adatokkal”.


Forrás: https://bridgetech.tv/bridge-technologies-complete-integration-with-zabbix/