A Teleste Remote PHY eszköze megfelel a Vodafone-Ziggo DOCSIS ökoszisztémájának igényeinek

június 27.
Aktualitások
A Teleste Remote PHY eszköze megfelel a Vodafone-Ziggo DOCSIS ökoszisztémájának igényeinek

A VodafoneZiggo egy holland vállalat, amely vezetékes, mobil, valamint integrált kommunikációs és szórakoztató szolgáltatásokat kínál a fogyasztók és a vállalkozások számára. A vállalat által a Teleste DAN3 Remote PHY eszközével (RPD) a terepen végzett sikeres interoperabilitási tesztek jelentős mérföldkövet jelentenek, és alátámasztják a nyílt elosztott hozzáférési technológia érettségét és előnyeit.

"A zökkenőmentes, kiváló minőségű szélessávú szolgáltatások iránti elkötelezettségünk fenntartása érdekében olyan megoldást kerestünk, amely zökkenőmentesen integrálódik a meglévő DOCSIS ökoszisztémánkba. A Teleste DAN3 RPD-je életképes megoldásnak bizonyult, amely a robusztus, rugalmas és jövőbiztos hálózat méretarányos kiépítése felé tart, megkülönböztet minket a versenyző piacon, és elégedetté teszi előfizetőinket."

John Louwerse, Domain Architect HFC, VodafoneZiggo

Gyártófüggetlen elosztott hozzáférési technológia

A Teleste elosztott hozzáférési technológiája zökkenőmentesen együttműködik az összes főbb CMTS- és CCAP-core-al, legyen az virtuális vagy hagyományos. Ez azt jelenti, hogy az üzemeltetők biztosak lehetnek abban, hogy RPD-ink hibátlanul működnek, ha bármelyik nagyobb DOCSIS rendszert használó hálózatba integráljuk őket. Ez az átjárhatóság garantálja az RPD-k folyamatos működését még akkor is, ha a CCAP core szállítót váltanak, és olyan rugalmasságot kínál, amely a licenchez kötött RPD-kből általában hiányzik.

Az infrastrukturális beruházások védelme

A Teleste RPD-ügyfelei számára a magas szintű átjárhatóság biztonságot jelent az infrastrukturális változásokkal vagy például az esetleges logisztikai és ellátási láncbeli problémákkal szemben. Ügyfeleink szabadon válthatnak CCAP magszolgáltatót, és a Teleste RPD-ket kiegészítő Remote PHY megoldásként beépíthetik a kockázatok csökkentése érdekében, a hálózat integritásának veszélyeztetése nélkül. Ez a stratégiai megközelítés nem csak a hálózatok jövőbiztosságát biztosítja, hanem az üzemeltetők infrastrukturális beruházásait is védi, és növeli a nagyszabású hálózati telepítések hatékonyságát.

DAN3 - Díjjazott Remote PHY-node

A DAN3 a Teleste Remote PHY node-ja, amelyet olyan elosztott hozzáférési hálózatokhoz terveztek és optimalizáltak, ahol a kompakt eszközméret a legfontosabb. A node rugalmas alternatívát kínál a lényegesen nagyobb kapacitású hálózatok kiépítésére törekvő üzemeltetők számára, és rendkívül gyors, robusztus és megbízható internet-élményt biztosít a szélessávú felhasználók számára. Ezzel párhuzamosan a DAN3 kiváló szolgáltatásokat nyújt a hagyományos televíziós műsorszóró ügyfelek számára is.

A DAN3 egyetlen downstream és legfeljebb két upstream szegmenssel rendelkezik, és felszerelhető egy 1×1 vagy 1×2 Remote PHY-modullal. Az 1×2-es modul támogatja az 1×1-es konfigurációt, amely távolról 1×2-re bővíthető, ha később kapacitásbővítésre van szükség. Ezáltal a DAN3 jövőbiztos befektetés azon üzemeltetők számára, akik megbízható megoldást keresnek a hálózati átalakításokhoz. Ezt a kiváló Remote PHY-node-ot a Broadband Technology Report Diamond Technology Reviews 2023-ban az iparág legjobbjai között ismerte el.