A Kontron több mint 30 millió eurós szerződést ír alá optikai hálózati megoldásokról

december 19.
Aktualitások
A Kontron több mint 30 millió eurós szerződést ír alá optikai hálózati megoldásokról

A szlovén Kontron, d. o. o. (volt Iskratel d.o.o.), a fenntartható üvegszálas hozzáférési megoldások vezető európai szolgáltatója és az IoT-technológiában úttörő szerepet játszó Kontron AG csoport tagja bejelentette, hogy nyolc számjegyű euróösszegű szerződést kötött egy nagy németországi távközlési szolgáltatóval, amelynek keretében Németországban mintegy egymillió háztartás számára biztosítanak több gigabites üvegszálas csatlakozási lehetőséget.

A Kontron megoldása megkönnyíti a szolgáltatás végponttól végpontig tartó átláthatóságát és rendelkezésre bocsátását egyedülálló és intuitív szolgáltatásorientált menedzsmenttel. Emellett architektúrája rendkívül hatékony működést tesz lehetővé jelentősen alacsonyabb OPEX mellett, lehetővé téve az üzemeltetők számára az új szolgáltatások gyors alkalmazását, a folyamatok automatizálását és a működési kiadások drasztikus csökkentését.

A szlovén Kontron a személyre szabott és fenntartható üvegszálas hozzáférési megoldások vezető európai szolgáltatójaként nagy tapasztalattal rendelkezik, hozzáértő technológiával, ultragyors üvegszálas megoldásokkal, világos fenntarthatósági stratégiával és versenyképes árképzési modellekkel.

Forrás: https://kontron-slovenia.com/slovenias-kontron-signed-eight-digit-eur-contract-for-fibre-access-in-germany/