Újdonságok az Iskratel kínálatában

October 03.
Aktualitások
Újdonságok az Iskratel kínálatában

Az Iskratel, a fenntartható szélessávú hozzáférési megoldások vezető európai szolgáltatója, bejelentette az XGS-PON Optical Line Terminal (OLT) blade-et az SI3000 Lumia szélessávú termékcsaládhoz, hozzáférési technológiák sokaságát kínálva, továbbá több jövőbe mutató fejlesztést a CPE-k tekintetében.

Az XGS-PON blade-ekkel teljesen feltöltött Iskratel SI3000 Lumia XGS-PON OLT akár 32 678 felhasználót is képes kiszolgálni a már meglévő MEC chassis alkalmazásával. Az új négy portos XGS-PON OLT blade-ek a MEC chassis-ban támogatják az 1: 512 osztási arányt.

Az új kínálat kiegészíti az Iskratel meglévő PON OLT portfólióját azáltal, hogy teljeskörűen skálázhatóvá teszi a telepítést az 1U verzióktól az SI3000 Lumia OLT legnagyobb MEC verziójáig. Kiszolgálja az összes használati esetet a lakossági, az üzleti és a backhaul területen, valamint skálázhatóságot biztosít mind a GPON, mind az XGS-PON technológiák számára. A nagyobb méretezhetőség azt jelenti, hogy a blade képes kezelni az összes telepítési sűrűséget a nagy sűrűségű városi környezettől az alacsony sűrűségű vidéki területekig egyaránt.

Az Iskratel nagy hangsúlyt fektet továbbá a folyamatos CPE termékfejlesztésekre is így több, új GPON ONT is bejelentésre került úgy, mint az Innbox G84 és Innbox G85. Továbbá az XGS-PON-ban rejlő lehetőségek kiaknázása végett a gyártó XGS-PON ONT-ket is fejlesztett, amely típusok az Innbox G108 és az Innbox X22.

Az Iskratel nagy hangsúlyt fektet a felhasználói élmény maximalizálására, és ennek egyre inkább kulcsa az CPE-k által biztosított otthoni Wi-Fi. A gyártó tisztában van azzal hogy a gyenge minőségi Wi-Fi eszközök nem minden esetben képesek lefedni egy nagyobb lakó egységet, legyen az akár családi vagy egy komolyabb betonfalak között lévő lakás, ezért ezen a téren is fejlesztésekbe kezdett, és e fejlesztések nyomán született meg az Innbox M84 Wi-Fi MESH képes AP, és az E84 otthoni Wi-Fi képes router.

Az Innbox M84 4db gigabites ethernet porttal rendelkezik, és 4x4-es MU-MIMO funkcionalitással bír, továbbá a beamforming, band steering és AP steering technológiák is a felszereltség részét képezik, mindezt a piacon lévő termékekkel szemben kiemelten versenyképes áron.