Az Iskratel bemutatta új GPON home gateway típusát, ami már támogatja a MESH alkalmazást

március 22.
Aktualitások
Az Iskratel bemutatta új GPON home gateway típusát, ami már támogatja a MESH alkalmazást

Az Iskratel a napokban mutatta be legújabb Innbox családba tartozó GPON home gateway típusát a G78-at, amely akár 30%-al nagyobb WI-FI teljesítményre képes, továbbá támogatja a MESH alkalmazást ami lehetővé teszi szolgáltatók számára a teljes lakás gigabites kapcsolattal történő lefedését.

A multi-user MIMO (MU-MIMO) funkcióval a jobb felhasználói élmény érdekében, az Innbox GPON HGW támogatja a MESH WI-FI, és a távoli AP menedzsment integrációt, ezzel fokozva a WI-FI teljesítményt és lefedettséget.

Az új termék, amely HW szinten támogatja a WI-FI Alliance Easy Mesh szabványát, egyszerre került bemutatásra az Iskratel új mesh WI-FI termékeivel. Ezen termékek még inkább a nem megfelelő otthoni szélessávú megoldásokra fókuszálnak, felhő alapú TR-069 központosított vezérléssel, amely lehetővé teszi a CPE-k teljes távoli vezérlését, konfigurálását és a beállítások törlését.

Az Iskratel új Plug&Play mesh WI-FI megoldásaival, az AP-k egyszerűen és gyorsan kihelyezhetők, miközben a home gateway-ben található megnövelt teljesítményű WI-FI nagyobb hatótávjának köszönhetően összességében csökken a szükséges AP-k száma, ugyanazon terület lefedése esetén. A „Nulla érintés” beállítással, elérhetővé válik a menedzsment, a provisioning és a diagnosztika, amely funkciók integrálhatók a home gateway-be és a TR-069 rendszerbe. Ez az optimális hálózati működés csökkenti az üzemi költségeket és folyamatosan figyeli a rendszer elemeit, ezzel lehetővé téve, hogy a hálózati hibák kijavításra kerüljenek mielőtt még az előfizetők panaszkodnának. Ezen felül, az előfizetők egy mobil applikáción keresztül folyamatosan tudják ellenőrizni a saját WI-FI hálózatuk teljesítményét.

További információk a G78 ONT-ről itt illetve az www.iskratel.com oldalon találhatók.