DOCSIS 4 HÍREK - Teleste a piaci szereplők közül elsőként, leszállította első DOCSIS 4.0 képes erősítőit

március 12.
Aktualitások
DOCSIS 4 HÍREK - Teleste a piaci szereplők közül elsőként, leszállította első DOCSIS 4.0 képes erősítőit

A Teleste az iparágban elsőként, leszállította az első DOCSIS 4.0 képes 1,8 GHz-es intelligens erősítő szállítmányokat Észak-Amerikában

Ezen intelligens erősítők sorozatgyártása a Teleste saját automatizált gyárában történik, a kapacitásnövelés pedig a több ügyféltől érkező mennyiségi igényeknek megfelelően történik. A Teleste négy észak-amerikai kábelszolgáltatótól kapott megrendelést, amelyek most megkezdhetik hálózatuk korszerűsítését. Ezek az 1,8 GHz-es intelligens erősítők jelentős előnyökkel járnak a kábelszolgáltatók szélessávú szolgáltatásai számára, beleértve a maximális vonali sebességet, valamint a szolgáltatás minőségét és a hálózat rendelkezésre állását.

"A kábelipar ígérete, hogy 10 Gbps sebességet fog biztosítani, kezd megvalósulni" - jelentette ki Hanno Narjus, a Teleste szélessávú hálózatok üzletágának vezetője. 

"Amikor a kábel MSO-k és a technológiai szolgáltatók évekkel ezelőtt megállapodtak a fogyasztóknak nyújtott 10G-s szolgáltatások közös jövőképében, tudtuk, hogy az ígéret teljesítéséhez még sok nehéz munkát kell elvégezni. A Teleste-nél büszkeséggel tölt el bennünket, hogy most bejelenthetjük az iparág első ügyfél-jóváhagyásait és kereskedelmi átadásait, és szeretnék köszönetet mondani ügyfeleinknek, partnereinknek és a Teleste csapatának, hogy lehetővé tették ezt a mérföldkövet."

Pasi Järvenpää, a Teleste K+F vezetője kifejtette, hogy a Teleste jól felkészült e termékek jelentős tömegtermelésének felfuttatására.