CommScope DOCSIS 3.1 HGW 1 millió háztartásban a Vodafone Németország hálózatán

június 15.
Aktualitások
CommScope DOCSIS 3.1 HGW 1 millió háztartásban a Vodafone Németország hálózatán

A Vodafone Németország hálózatán immár több mint 1 millió előfizető otthonában használnak Commscope DOCSIS 3.1 kompatibilis előfizetői eszközöket.

A Touchstone TG3442 Gateway, ami eredetileg ARRIS brand alatt került forgalomba, lehetővé teszi az 1Gbit/s letöltési sebesség elérését. Ilyen sebesség mellett, több alkalmazás egyszerre történő használata sem jelent problémát legyen szó akár online tanulásról, video chat-ről, online játékokról vagy TV-ről.

Az eszköz kiemelten nagy szélessávú sebességet, alacsonyabb késleltetési időt és intelligens kapacitáskezelést tesz lehetővé.

„Manapság, jobban, mint valaha, az emberek elvárják, hogy az internetkapcsolatuk stabil maradjon, függetlenül attól, hogy otthon dolgoznak, a gyerekek online játszanak, vagy épp az online tanóráikon vesznek részt.” Phil Sorsky – Alelnök szolgáltatói üzletág, EMEA, Commscope

"A Vodafone Németország megteremti a keretet egy új, összekapcsolt világ számára, mivel látjuk, hogy az internet mennyire alapvető fontosságú a társadalom működésének fenntartásában szembenézve a gyors és kiszámíthatatlan változásokkal."

Az iparági átlagos sávszélesség növekedés éves szinten továbbra is 20-30%, ahogy az emberek egyre inkább összekapcsolódott technológiákat használnak többek között a távmunkához, online tanuláshoz, video telefonáláshoz, online játékokhoz és TV-hez.